creating tomorrow’s brands
scroll

Studio Piraat

Wij zijn een branding bureau. Met onbeperkte verbeeldingskracht en veel plezier bouwen wij merken met impact. Vanuit een sterke merkstrategie creëren we een helder verhaal. Doorvertaald in overtuigend design. Eenvoud zó krachtig dat het opvalt. Voelbaar in alle merkuitingen. Zo creëren wij de merken van morgen.

Wat

We creëren merkbelevingen die tot in de puntjes kloppen. Vanuit een sterke merkstrategie creëren we een helder verhaal. Doorvertaald in overtuigend design. Eenvoud zó krachtig dat het opvalt. Voelbaar in alle merkuitingen. Wij geloven in duurzame relaties met onze opdrachtgevers en plezier in de samenwerking. Zo creëren wij de merken van morgen.

Hoe

We zoeken eerst de klik en bijten we ons vast in de vraag. Daarna neemt onze interne chemie het over: brainstormen, positioneren, visualiseren en schrappen. Met als resultaat: een scherpe strategie en een krachtige visuele identiteit. Uitgewerkt in alle merkuitingen, klaar voor gebruik.

Waar

Sinds 2002 is onze studio gegroeid in creativiteit, kennis en activiteiten. Naast onze studio in Den Haag hebben we in 2015 in Woerden, midden in het Groene Hart van Nederland een tweede vestiging geopend. En sinds maart 2020 is Haarlem onze nieuwste verovering. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.