alles draait om

Een internationale speler met een ambitieus en Hollands tintje, dat is launch! Als ‘international full-service HR consultancy company’ is launch! gespecialiseerd in het ontzorgen van complexe IT en HR transformaties binnen grote bedrijven zoals de NS en Heineken. Alles draait om optimalisatie en groei en de mens.

strategie

we’re moving forward together

Deze in eerste opzicht tegenstrijdigheden, internationaal karakter maar toch toegankelijk en de volledige focus op de mens, is de basis van launch! als merk. Met diepte interviews en een strategische sessie ontwikkelde we samen met launch! een merkpaspoort.

De kern? We’re moving forward together.

Play

ontwerp

een frisse identiteit die overeind blijft op het internationale speelveld

Aan ons de taak om deze groei visie te verwerken in een frisse identiteit die overeind blijft op het internationale speelveld.

In de kern van het ontwerp staat een lineair stijgend vlak met een frisse gradiënt in de basis. Dit symboliseert de groeicurve die launch! mogelijk maakt met een samenwerking. Bewust kozen we ervoor om met een lowercast lettertype te werken. Dit om de identiteit zowel toegankelijk als eigenzinnig te maken.

Resultaat

een herkenbare, ambiteuze & dynamische internationale identiteit

In combinatie met een dynamisch iconenset, internationale steden verwerkt in fotografie en een stevig maar subtiel lettertype creëerde we een visuele omgeving die in lijn staat met de torenhoge ambities van launch!