alles draait om optimalisatie, groei en de mens

Een internationale speler met een ambitieus en Hollands tintje, dat is launch! Als ‘international full-service HR consultancy company’ is launch! gespecialiseerd in het ontzorgen van complexe IT en HR transformaties binnen grote bedrijven zoals de NS en Heineken. Alles draait om optimalisatie, groei en de mens.

strategie

we’re moving forward together

Met een internationale karakter, maar toch toegankelijk zijn met de volledige focus op de mens, is de basis van launch! als merk. Met diepte interviews en een strategische sessie ontwikkelden we samen met launch! een merkpaspoort.

De kern? We’re moving forward together.

Play

ontwerp

een frisse identiteit die onderscheidend is op het internationale speelveld

Aan ons de taak om deze visie te verwerken in een frisse identiteit die onderscheidend is op het internationale speelveld.

In de kern van het ontwerp staat een lineair stijgend vlak met een frisse gradiënt in de basis. Dit symboliseert de groeicurve die launch! mogelijk maakt door haar werk. Er is bewust gekozen voor  een lowercast lettertype. Dit om de identiteit zowel toegankelijk als eigenzinnig te maken.

resultaat

een herkenbare, ambiteuze & dynamische internationale identiteit

In combinatie met een dynamische iconenset, pakkende fotografie en een stevig maar subtiel lettertype is er een visuele omgeving gecreëerd die in lijn staat met de torenhoge ambities van launch!