een nieuwe website, animatie & scroll-based infographic voor evoswitch

insPiraatie

Wat houdt ons bezig? En wat valt ons op? Laat je inspireren op onze InsPiraatie pagina!

evoswitch.com

Opdrachtgever
EvoSwitch verzorgt veilige en duurzame data center services met cloud- en carrier-neutrale data centers in Europa en de VS. EvoSwitch helpt klanten met hun groeiende ecosystemen door interconnectie en hybride cloud oplossingen. EvoSwitch opereert op het randje van het internet en verstrekt toegang tot publieke clouds.

Vraag
Studio Piraat is gevraagd om EvoSwitch online te positioneren. Ontwikkel een website, waarbij de complexe en verschillende dienstverleningen helder worden uitgelegd en visueel worden vertaald.

Oplossing
We hebben een sterke, heldere website ontworpen en gebouwd met een future forward design. Echter, om de vraag van EvoSwitch volledig in te vullen hebben we een beeld- en vormentaal ontwikkeld met nieuwe iconen, typografie, illustraties en graphics die het merk van EvoSwitch versterken. Deze huisstijl onderdelen zijn tot leven gebracht in een animatie en een scroll-based infographic. De diensten van EvoSwitch hebben een technisch en ingewikkeld karakter, wat we met deze uitingen begrijpbaar en visueel aantrekkelijk hebben neergezet.

Resultaat
Een website die de positie van EvoSwitch online claimed, een animatie die verhelderd en een vernieuwde beeld- en vormentaal die de identiteit aanvult.
EvoSwitch laat op deze manier zien dat zij ook echt ‚The Next Generation Datacenters’ zijn.
Bekijk hier de scroll-based infographic: www.evoswitch.com/about/
Bekijk hier de website: www.evoswitch.com

ICMA Award of Excellence
De International Creative Media Award is een wereldwijde wedstrijd voor corporate media, boeken, design en magazines. In 2016 won Studio Piraat onder andere een Award of Excellence. Datzelfde jaar won Studio Piraat ook twee Gold Awards, één in de categorie logo’s en één in de categorie magazines.

In 2016 is de EvoSwitch scroll-based infographic onderscheiden met een International Creative Media Award of Excellence in de categorie Online Magazine B2B.

insPiraatie in de mail?

Wil je ons beter leren kennen? Dat kan! Via de insPiraatie houden we ons netwerk op de hoogte over onze projecten, studio nieuwtjes en meer. Schrijf je in en je bent helemaal bij!