insPiraatie

Wat houdt ons bezig? En wat valt ons op? Laat je inspireren op onze InsPiraatie pagina!

Een bezoek van onze overburen

Dat er creativiteit in het Oostenrijkse bloed vloeit is geen geheim. In het verleden heeft het land in de Alpen ware wonderkinderen op het gebied van kunst en muziek voortgebracht. Geen verrassing dus dat zij ook op het gebied van design meespelen met gerenommeerde bureaus als moodley en Bruch.

Maar, een mens is nooit te oud om te leren en moet zich blijven ontwikkelen. Reden genoeg voor een Oostenrijkse delegatie van creatieven om een bezoek te brengen aan hun overburen. Naast Amsterdam en Rotterdam heeft ook Den Haag zich als ontwerpstad op de kaart gezet. Daar mogen wij trots op zijn!

Een studiereis

De leden van de Oostenrijkse vakbond Create Carinthia waren op zoek naar inzichten en inspiratie. Als het gaat om het delen van onze kennis en het tonen van ons werk zijn wij de moeilijkste niet. En dus hebben wij er werk van gemaakt. We toonden een mooie greep uit onze expertises, van identiteit tot infographic, van (online) campagne tot compleet concept. Het werd een interessante ochtend waarin wij kennis over de Nederlandse en Oostenrijkse markt uitwisselden en ervaringen deelden.

Als dank voor onze inspanningen kregen wij een Oostenrijkse brandewijn cadeau. Met zelf ontworpen identiteit, uiteraard. Zum Wohl!

Ook benieuwd naar ons werk? Kijk op www.studiopiraat.nl/werk of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

insPiraatie in de mail?

Wil je ons beter leren kennen? Dat kan! Via de insPiraatie houden we ons netwerk op de hoogte over onze projecten, studio nieuwtjes en meer. Schrijf je in en je bent helemaal bij!