insPiraatie

Wat houdt ons bezig? En wat valt ons op? Laat je inspireren op onze InsPiraatie pagina!

Ken of ben jij een Haags Succes?

Voor de gemeente Den Haag mogen wij de communicatie van de Haagse Succes Awards verzorgen, een opdracht die wij in co-creatie uitvoeren met Obsession Evenementen en Communicatie. De Haagse Succes Awards zetten succesvolle initiatieven op het gebied van verbinding in het zonnetje. En dat mag ook!

Want in Den Haag komen culturen samen! De meer dan 140 culturen en een diversiteit aan geloven en levensovertuigingen maken Den Haag bruisend, interessant en wereldsEr gebeuren zoveel positieve dingen in de stad en in de wijk. Initiatieven om de leefbaarheid te vergroten, die stimuleren om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren en zorgen voor een fijne leefomgeving. Allemaal initiatieven die vanuit de Hagenaars zelf komen en die een inspiratie zijn voor de stad.

Met de Haagse Succes Awards waardeert de gemeente deze positieve initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie in de stad Den Haag.

Dus ken jij organisaties of personen die zich inzetten voor integratie en verbinding in Den Haag? Of ben jij iemand die zich hiervoor inzet? Meld je dan snel aan op de Haags Succes website!

insPiraatie in de mail?

Wil je ons beter leren kennen? Dat kan! Via de insPiraatie houden we ons netwerk op de hoogte over onze projecten, studio nieuwtjes en meer. Schrijf je in en je bent helemaal bij!