insPiraatie

Wat houdt ons bezig? En wat valt ons op? Laat je inspireren op onze InsPiraatie pagina!

Meer dan koffieschenken…

De derde editie van het Out of Office Festival was een succes! Jonge, energieke mensen van 25 + konden ervaren hoe je naast je drukke leven toch nog iets voor een ander kunt betekenen.

Tijdens het jaarlijkse festival kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met vrijwilligerswerk. Het gehele festival wordt zo opgebouwd dat je kunt ontdekken welk type vrijwilligerswerk in lijn ligt met jouw interesses en werkervaring. Want het gaat bij vrijwilligerswerk al lang niet meer om alleen maar koffie schenken!

Studio Piraat heeft de identiteit en gehele aankleding van het Out of Office Festival mogen maken. In het eerste jaar hebben we samen met de Gemeente Den Haag het concept van dit festival op poten gezet, waarna we de gehele look & feel van het evenement hebben ontwikkeld. Van posters tot programmaboekjes en van paraplu’s tot 10 meter brede banners; alles is gemaakt! We verheugen ons op de volgende editie in 2016.

insPiraatie in de mail?

Wil je ons beter leren kennen? Dat kan! Via de insPiraatie houden we ons netwerk op de hoogte over onze projecten, studio nieuwtjes en meer. Schrijf je in en je bent helemaal bij!