insPiraatie

Wat houdt ons bezig? En wat valt ons op? Laat je inspireren op onze InsPiraatie pagina!

Op ontdekkingsreis met Demi

Het ID College is een landelijke campagne gestart om gedurende het gehele schooljaar aankomende studenten aan te spreken en motiveren zich in te schrijven voor een vervolgopleiding. De campagne is opgedeeld in verschillende fasen en neemt aankomende scholieren mee in het keuzeproces van Demi. Een 4e jaars VMBO scholiere die stap voor stap ontdekt welke opleiding bij haar past.

Alle fasen in het keuzeproces (van oriëntatie tot besluitvorming) hebben zo hun eigen kenmerken. We hebben een modulaire campagnestijl bedacht waarbij kenmerken uit iedere fase worden gevisualiseerd met iconen. Door het verhaal te vertellen vanuit een mede-scholier maken we de vragen en problemen waar je bij het keuzeproces tegen aanloopt inzichtelijk. Doordat eindexamenleerlingen zich kunnen identificeren met Demi helpt het ID College hen met het keuzeproces voor een vervolgopleiding.

Bekijk alle animaties

insPiraatie in de mail?

Wil je ons beter leren kennen? Dat kan! Via de insPiraatie houden we ons netwerk op de hoogte over onze projecten, studio nieuwtjes en meer. Schrijf je in en je bent helemaal bij!