nice to meet you

sleep voor meer

Jasper de Vink

Jasper de Vinkalgemeen directeur

Fabian Meijer

Fabian Meijercreatief directeur

Dion van der Spek

Dion van der Spekmerkstrateeg

Jeen Budding

Jeen Buddingaccountmanager branding

Sean Nelissen

Sean Nelissenontwerper

Michael Fischer

Michael Fischerontwerper / fotograaf

Freek Rutkens

Freek Rutkensmotion ontwerper

Wouter Peltenburg

Wouter Peltenburgdtp'er / ontwerper

Emma Renting

Emma Rentingdtp'er

Nick van der Horst

Nick van der Horsttraffic manager

Nikita Vergeer

Nikita Vergeercommunicatie stagiaire

Wesley Harmse

Wesley Harmseontwerp stagiair

locaties

  • Den Haag
  • Haarlem
  • Woerden

Annemarie van der Velde

Wefurn

“Iedereen verdient het om ergonomisch te werken. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt. Waarom aanschaffen als we ook kunnen delen? Deze gedachte hebben Studio Piraat en alle andere betrokkenen partijen tot in de puntjes bewaakt in alles wat gecreëerd is. Wij zijn er erg trots op!”

Danny Bakker

Nolten

“Na een korte bureauselectie was er meteen een klik met Studio Piraat die in korte duidelijke stappen een big idea hebben ontwikkeld om een merkcampagne voor Nolten op te zetten. De doorvertaling op de bestaande Nolten huisstijl sloot perfect aan om de middelen cross-mediaal in te kunnen zetten. De samenwerking met andere bureaus, open houding en flexibiliteit heeft er bovendien aan bijgedragen dat het proces naadloos verliep. Voor ons de perfecte partner om no-nonsense mooie initiatieven te realiseren die passen bij een MKB onderneming en het beschikbare budget.”

Erik de Baedts – Claudia Jansen

Vredespaleis / Peace Palace

“Elke lijn in het beeldmerk heeft een betekenis en straalt uit waar wij als Carnegie Stichting Vredespaleis voor staan” – Erik de Baedts, directeur van het Vredespaleis

“Door de gestructureerde en tegelijkertijd praktische aanpak van Studio Piraat konden wij de nieuwe huisstijl binnen drie maanden gezamenlijk vormgeven. Wij zijn trots op het resultaat!” – Claudia Jansen, PR en communicatie bij het Vredespaleis

 

Julia Lechien

AMS-IX

We have been happily working with Studio Piraat for many years. For this particular project, their creative minds helped us build one cohesive visual identity that matches our brand perfectly. As always, it was a very smooth process and fruitful collaboration.

2X

European Design Awards

24X

ICMA Awards

3X

INDIGO Awards

4X

Hiiibrand Awards

17X

WOLDA Awards

onze opdrachtgevers

merken waar wij met veel plezier voor werken