Stages

Je nek durven uit steken. Samen met een leuk team succesvol werk creëren. Met een positieve instelling werk je mee aan ontwerp- en communicatietrajecten die een verschil maken.

Studio Piraat zoekt frisse stagiaires die van aanpakken weten!

Wij bieden je een veelzijdige werkervaringsperiode met een jong en gezellig team waarin jij je thuis zal voelen. Je hebt de kans om veel te leren met eigen projecten en verantwoordelijkheden. En je werkt nauw samen met een club ambitieuze en talentvolle creatieven vanuit onze vestigingen in Den Haag en Woerden.

 

Stagiair grafisch ontwerp


Wie?

We zijn op zoek naar 3e of 4e jaars studenten aan de Kunstacademie of vergelijkbare HBO opleiding in de richting grafisch ontwerpen, interactief (CMD) of interaction design. Je hebt een goed gevoel voor typografie en vorm en behoort tot de uitblinkers in jouw klas.


Wat ga je doen?

Je draait volledig mee in ons creatieve team. Bij diverse ontwerptrajecten voor uiteenlopende opdrachtgevers word je betrokken werk je mee aan huisstijlen, beeldmerken, websites en nog veel meer.


Hoe?

Stuur je meest recente werk, CV en motivatiebrief naar beapirate@studiopiraat.nl. Dit alles zodat wij een goede, persoonlijke indruk van je kunnen krijgen.

Stagiair HBO/WO Communicatie


Wie?

We zijn op zoek naar een enthousiaste 3e of 4e jaars student in de richting communicatie en media die zelfstandig kan werken. Je houdt van schrijven en weet een boodschap scherp en origineel neer te pennen. Je wilt graag meedenken bij creatieve vraagstukken en leren van collega’s.


Wat ga je doen?

Je draait volledig mee in ons creatieve team. Je ondersteunt bij een veelzijdig aantal communicatietaken en geen dag is hetzelfde. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • meeschrijven aan communicatieplannen;
  • creatief meedenken bij naming-trajecten;
  • communicatiecampagnes helpen opzetten;
  • onze social media kanalen beheren en leuke content te creëren;
  • ondersteuning bij offertetrajecten en pitches;
  • … en nog veel meer!


Hoe?

Laat ons in een motivatiebrief  weten waarom je bij ons wilt stage lopen en stuur deze met je CV naar beapirate@studiopiraat.nl.