next generation low code platform

Novulo

opdrachtgever

Novulo herdefinieert de manier van softwarelevering. Met de introductie van één enkel softwareplatform dat organisaties helpt om naar eigen inzicht hun toekomst vorm te geven. Eén platform dat innovatie in de hele organisatie stimuleert. Zie het Novulo platform als een telefoon, één platform voor al je bedrijfsapplicaties. Data real-time gekoppeld en gestroomlijnd.

vraag

Studio Piraat is gevraagd om een tijdloze, stijlvolle en modulaire visuele identiteit te maken die de USP’s van het platform visualiseren.

proces

Het moduleren van bedrijfssoftware, zodat op de centimeter in behoeftes wordt voorzien en er nooit overbodige software is, is de grootste USP van Novulo. Dit is vertaald is een elegante antraciet huisstijl met verschillende bolletjes die de applicaties visualiseren. Deze bolletjes worden altijd geplaatst binnen een kader; het platform, ook wel de behoefte. Wordt het platform/behoefte groter, dan wordt een extra bol/applicatie ingepast. De flexibiliteit van het moduleren is ook teruggekomen in het aantal woordmerk varianten en de beeld-en vormentaal.

resultaat

Een tijdloze visuele identiteit die onderscheidend, opvallend door eenvoud en elegant is binnen de high-tech IT-branche waar Novulo zich in bevindt. Doorvertaald in diverse huisstijlmiddelen, een huisstijlhandleiding en een website. Een project waar alle piraten trots op zijn.

www.novulo.com