een vernieuwde visuele identiteit en website voor royal van zanten

Royal Van Zanten

Opdrachtgever
Royal Van Zanten is een innovatief familiebedrijf dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Dit doen zij door het continu verbeteren van de genetica, door synergie te creƫren in veredelings-, vermeerderings- en teelttechnologieƫn en door intensieve samenwerking met partners binnen de keten.

Vraag
Studio Piraat is gevraagd om Royal Van Zanten te restylen en te voorzien van een nieuwe internationale visuele identiteit, zowel on- als offline.

Oplossing
Een restyle van het woordmerk (beeldmerk in 2001 ontwikkeld door Total Identity) voorzien van een compleet vernieuwde visuele identiteit. Naast nieuwe kleuren, kleurverlopen en typografie is een dynamisch grid aan de huisstijl toegevoegd. Door de vele uitingen voor Royal Van Zanten zoals beursstands, catalogi, brochures, vrachtwagens en signing, geeft dit grid een sterke basis en een oneindig aantal mogelijkheden in de lay-out.

Resultaat
Een sterk internationaal merk, met een moderne en uniforme uitstraling. Iedere on- en offline uiting is met oog voor detail ontworpen en direct herkenbaar. Bekijk de hier de vernieuwde website.